Hvad er Loxone

Loxone Smart home
Kan LOXONE udvides og snakke sammen med KNX, dali mm.

Som udgangspunkt har Loxone hele paletten af produkter, busbaseret såvel som trådløse som IHC fortrådet, som KNX, eller som perler på en snor, alt efter valg af produkter. Det er et ret lækkert alternativ i forhold til en 100% KNX og eks. CRESTON løsning som koster spidsen… og kan også snakke KNX sprog…

Derudover er der diverse extensions til bla. DALI, DMX, RS232, RS485, MODBUS og mange flere, og mange færdige templates til bla NILAN og andet. Der ligger templates til Philips HUE, SONOS og mm. der findes også tredje parts moduler med hardcoded integration af Philips HUE og SONOS…..

Hvad kan jeg automatisere med Loxone?

Loxone er en 360 ° smart hjemme løsning – det betyder at du kan integrere stort set alle aspekter af dit hjem i systemet – din belysning, varme, sikkerhed, lyd, persienner, intercom … selv din pool.

Hvad er forskellen mellem kontrol og automatisering?

Kort sagt tager automatiseringen arbejdet ud af dine hænder. Du kan f.eks. Styre dit hjem fra en app, men det indebærer manuel indsats fra din side. Vi mener, at livet er alt for travlt til at bruge konstant åbning af apps for at sende kommandoer til dit hjem. Automatisering muliggør ting automatisk. Ønsker du terrasse lyset skal komme på automatisk ved solnedgang? Automatisering. Vil opvarmning starte tidligere eller senere, afhængigt af vejrudsigten? Det er også automatisering. Selvfølgelig er der altid tidspunkter, hvor du vil have lidt mere kontrol, hvilket er præcis det, som Loxone Smart Home appen er til.

Skal jeg bruge Loxone-appen?

App til Loxone Smart Home, når du vil have lidt mere kontrol. Brug den til at indstille den ønskede temperatur i badeværelset, vælge din yndlingsspilliste for at ledsage din indre kokkens indsats i køkkenet eller blot for at se et overblik over dit hjems energiforbrug.

Det gode ved denne funktionalitet er, at dit hjem ikke behøver din interaktion. Den kører perfekt uden appen , så det er enkelt og ubesværet for hele familien.

Er Loxone kompliceret at bruge?

Her hos Ecopti mener vi, at selv om intelligensen flyder gennem hver vene i dit hjem, behøver du ikke brug for et kompliceret berøringspanel for at holde kontrol. Hvem vil hele tiden tænde og slukke lys med deres telefon? Et Loxone Smart Home kan sætte lyset på og slukke igen automatisk, men hvis du foretrækker at tænde lyset fra en kontakt på væggen, kan du gøre det. Vi anbefaler, at du har en standard  layout for hvert tryk/afbryder i hele huset; brug det centrale berøringspunkt for belysning og de fire hjørner til blinde og musik kontrol (hvis du har disse). Nem at huske, selv for gæster, og sørger for, at du aldrig bliver forundret “Hvilken knap gør hvad?”.

Hvor kommer Loxone produkter fra?

Den østrigske Mühlviertel er berømt for sine maleriske rullende bakker og grønne skove. Borte fra storbyens travlhed er et miljø af fred og ro egnet til koncentration og drevet til at skabe noget særligt. Dette er udgangspunktet for oprettelsen af alle vores produkter.

Det var her, at Loxone Miniserver blev designet og bygget, og selv i dag bærer den stolt mærket: “Designet og fremstillet i Østrig”. Vi mener, at når det kommer til dit hjem, er skære hjørner ikke en mulighed. Vi designer alle vores produkter og software internt i Østrig for at sikre, at de opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Når alt kommer til alt, bruger vi Loxone i vores egne hjem, så alt andet end perfekt gør ikke klippet.

Er Loxone sikker?

Dit system er lokalt, dvs. i dit hus, så hvis dit hjemmenetværk er sikkert, så er dit hjem sikkert.Miniserveren bruger 128-bit asynkron hash, hvilket er i overensstemmelse med nyeste sikkerhedsstandarder og vi foretage uafhængige sikkerheds kontrolbesøg for at sikre integriteten af vores software. Sikkerhedsfølsomme emner, såsom alarmer og adgangskontroller, kan beskyttes med en sekundær adgangskode, hvis nogen får adgang til din ulåste enhed. I sidste ende kommer sikkerheden ned til styrken af dit kodeord.

Hvad sker der, hvis noget går galt?

Systemet er designet til at mislykkes “yndefuldt” dvs. hvis internettet går ned, fortsætter alt arbejde, bortset fra at kunne forbinde til huset eksternt. Hvis WIFI går ned, vil alle kontakter, lys osv. Fortsætte med at virke, kun kontrol fra app ophører. Hvis nogen beskadiger kabel til en lyskontakt eller lyskreds, så vil kredsløbet svigte, men resten af dit system vil fortsætte med at fungere. Hvis Miniserver stopper, stopper huset, det er som motoren i din bil. Det er værd at chatte med din Loxone Partner om dette, så mange tilbyder efterbehandlingspakker til opdateringer, udvidelse og fejlfinding.