Opgradering af IHC til LOXONE

Er du interesseret i at få fremtidssikret din el-installation og udskiftning af IHC, som Schneider Electric har valgt ikke at sælge eller udvikle på mere.

Vi har med stor succes opgraderet flere luxusvillaer på +500kvm i Holte, Skodsborg, Klampenborg, Vedbæk og Rungsted.

Med Loxone Smart Home får du et intelligent hjem, der kan tænke selv. Loxone ved altid, hvornår det er nødvendigt at tænde og slukke lyset. Loxone intelligente lysstyring aktiveres når du kommer ind i et rum, den skaber den rigtige belysning alt efter lys niveauet i rummet helt automatisk.

Hver rum har forskellige formål, og derfor bør temperaturen være forskellige. Loxones system styre temperaturen i hvert enkelt rum i hjemmet, så du kan være sikker på, at rummet har den rette temperatur.

Udover at kunne styre lys og varme kan Loxone, også kontrollere alle former for gardiner og markiser, musik, alarmer, videoovervågning, sauna og pool.

LOXONE

Grundlagt i 2009 i Østrig, revolutionerede de smart home-industrien med den grønne Miniserver og er nu markedsleder i dette segment. Loxone Group består i dag af tre divisioner, som er opdelt i Core Development & Strategy, Market Organisations og Competence Center. I alt beskæftiger Loxone Group over 300 medarbejdere og er blandt de hurtigst voksende virksomheder i smart home-branchen.

Styresystemet er baseret på en PLC (Miniserver), som de har solgt omkring 150.000 enheder af siden starten.

LOXONE Gold Partner
Ecopti er Gold Partner

Belysning

I dit hjem ved din belysning altid, hvornår den er nødvendig takket være Loxones intelligente lysstyring. Når du træder ind i et rum, aktiveres den korrekte lysstemning automatisk under hensyntagen til det eksisterende lysniveau i rummet.

.

Multiroom Audio

Med multirumslyd kan du afspille og styre musik i de forskellige rum i dit hjem. Du kan spille afslappende musik i loungen for at slappe af, mens børnene for eksempel lytter til en lydbog i deres soveværelse.

 

Værelsesklima

Rum har forskellige formål og bør derfor have forskellige temperaturer. Med Loxone kan du præcist styre temperaturen i hvert enkelt rum i dit hjem for at sikre, at hvert rum altid har den perfekte temperatur.

Blind kontrol

Persienner, rullegardiner, gardiner og endda markiser kan alle styres perfekt med Loxone. Værelset bliver for varmt på en solskinsdag? Persiennerne vil automatisk falde for at stoppe dette.

Adgangskontrol

Moderniser den måde, du og dine gæster får adgang til dit hjem på. Brug en sikker nøglebrik eller en PIN-kode som et alternativ til nøgler, vælg et HD-videosamtaleanlæg, der lader dig se og tale med besøgende, selv når du ikke er hjemme.

Sikkerhed

Sikkerheden i et Loxone Smart Home er mangefacetteret: den beskytter mod indbrud, beskytter beboerne mod farer såsom brande eller vandlækager, bevogter bygningen og holder dine data private, så du kan slappe af og nyde din tid derhjemme.

Energistyring

Med Loxone arbejder lys, varme, skygge og meget mere sammen på den mest effektive måde for at reducere dit energiforbrug.

Pool

Poolpleje kan være kompliceret. pH-regulering, rensning af vand, filtrering, tilbageskylning, skylning og meget mere. Heldigvis kan et Loxone Smart Home tage sig af alt dette for dig.

Sauna

Med automatiseret kontrol af din sauna, er varme, lys og musik alt sammen sørget for, så dit helbred og afslapning passer perfekt til dine behov.